à la carte 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 à la carte  

 

 

De specialiteiten van ons restaurant 

 

Voorgerechten

 

Romige rode curry soep | shii-take | gamba | bosui

€ 14,50

Dun gesneden ossenhaas | bavarois van paddestoelen | gebrande beukenzwam |

zonnebloempit | mayonaise van zwarte knoflook | krokant van parmezaanse kaas

€ 18,50

Ambachtelijk gerookte wilde paling van Everen | panna cotta van paling | perzik | radijs | mayonaise van truffel | krokant van dille 

€ 18,50

 

Hoofdgerechten

Dagverse vis afhankelijk van het aanbod

€ 27,50

Biefstuk van de haas | aardappel truffel mousseline | bospeen | Hollandse asperge | truffel aardappel chips | jus van madeira

€ 29,50

(Supplement eendenlever €5,50)

Risotto | truffel | gepocheerde henne ei | bosui | parmezaanse kaas

€19,50

Desserts

Chocolade brownie | witte chocolade mousse | caramel van gecondenseerde melk | pure chocolade schots | vers fruit | kaneel roomijs

€ 14,50

Cheesecake | bruine rum gemarineerde banaan | gel van rum | espuma van banaan | roomijs van steranijs 

€ 14,50

Selectie van kazen | vijgenbrood  | honing | walnoten | balsamico

€ 15,-

Op de wijnkaart vindt u een keuze in exclusieve wijnen uit Frankrijk en de nieuwe wereld.

14374d0b-347a-4dc7-a7ed-d3227c38c5ce_edi