à la carte
à la carte
De specialiteiten van ons restaurant
Voorgerechten
Romige bisque van schaaldieren
€ 13,50
Terrine van gevogelte | gel van kweepeer | gebrande beukenzwam | pistache | balsamico
€ 17,75
Gravad lachs | gel van appel | cake van dille en citroen | créme van zoete aardappel | radijs
€ 18,50
Ambachtelijk gerookte wilde paling van Everen | bereidingen van pompoen | bavarois van paling | mayonaise van sinaasappel
€ 18,50
Hoofdgerechten
Dagverse vis afhankelijk van het aanbod
€ 25,50
Trio van wild-zwijn | pommes fondant | créme van ui | schorseneren | jus van cepes
€ 28,50
Biefstuk van de haas | aardappel-truffel mouseline | knolselderij-hazelnoot créme | rode kool | schuim van beurre noisette | jus van rozemarijn
€ 29,50
(Supplement eendenlever € 5,50)
Desserts
Panna cotta van sereh | cake van banaan | emulsie van roze peper | roomijs van groene curry en kokos
€ 14,50
Bavarois en cake van chocolade | limoen merengue | parfait van Hollands genoegen
€ 14,50
Gepocheerde stoofpeer | red velvet cake | krokant van hazelnoot | gel van sinaasappel | roomijs van steranijs en witte chocolade
€ 14,50
Friese en Franse kazen | vijgenbrood | honing | walnoten | balsamico
€ 15,-
Op de wijnkaart vindt u een keuze in exclusieve wijnen uit Frankrijk en de nieuwe wereld.

